Koronan vaikutukset toimintaan

PÄIVITYS 23.4.2021

Kokoontumisrajoitukset jatkuvat 31.5. saakka.

Ole rohkeasti yhteydessä, jo sinulla on toimintaan liittyviä kysymyksiä.

ryhmätoimintamme sisätiloissa JA ULKONA on peruutettu 31.5.2021 asti. Ryhmät -ja vapaa-ajan toiminta on siis tauolla. kesätoimintaa suunnitellaan toiveikkaasti.

Seuraamme tilannetta koronaviruspandemiaa koskien ja noudatamme ohjeita kaikessa toiminnassa. Etelä-Suomen aluehallintoviraston 31.3.2021 tekemän päätöksen mukaan kaikki yli 6 (kuuden) hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella. Aluehallintovirasto suosittelee  välttämään kaikkia fyysisiä kokoontumisia, joita ei ole pakko järjestää. Uusin aluehallintoviraston päätös 7.5.2021. jatkoi kokoontumisrajoituksia.

Lähimmäispalvelun työntekijät tavoitettavissa puhelimella ja sähköpostilla.

Kerhoesite Kevät 2021 valmistunut helmikuun alussa. Jäsenet saavat sen kirjeenä kotiin. Huomioimme tilanteen vakavuuden, ja sen vuoksi muutoksia tulee. Toiminta jatkuu poikkeusolot huomioiden. Kurkkaa esite, mitä on korvaava toimintamme. Pysyt ajantasalla täällä verkkosivuilla.

Kun ryhmiä, kerhoja ja tapahtumia päästään jälleen järjestämään:

Huomioimme kaikessa toiminnassa turvavälit ja käsihygienian. 

Tulethan vain terveenä. Turvallisesti Tervetuloa!

Kerhotoiminnan jatkumisen mahdollistamiseksi, kannetaan jokainen tahollamme vastuuta viranomaisten ohjeiden noudattamisesta.

HUOLEHDIMME NÄISTÄ:

  • Sisätiloissa on saatavilla käsidesiä
  • Pidämme riittävää turvaväliä naapuriin
  • Käytämme kasvomaskia, käytä sinäkin
  • Tulemme paikalle vain terveenä