Puutarhatoiminta

Puutarha Kiveriön kaupunginosassa kesällä 2020

Omatoimipuutarha tuo hyvinvointia kotona asuville ikäihmisille –
ryhmätoiminnan taukoaminen ei estä puutarhassa toimimista

syyskuussa:

  • Lahden Ympäristöpajan väki keskiviikkona puolen päivän aikaan
  • Kiveriön kerho kokoontuu puutarhassa keskiviikkoisin
  • 13.10 alkaen kerhohuoneella

Lisätietoa Jonnalta p. 050 431 9937

TARINAA PUUTARHASTA:

Perinteiset sadonkorjuujuhlat järjestettiin perjantaina 28.8.2020. Iloista väkea oli paikalla ja hyvä tunnelma ja kohtaamisen riemu välittyi kaikille! Mukava juttu, että kerholaisia ympäri kaupunkia oli paikalla ja turvavälit toteutuivat hienosti. Kiitos mukana olleille Salpauksen opiskelijoille sekä Oijalan luomutilan Matille!

Ryhmätoiminnan tauko ei estä Kiveriön puutarhassa käymistä. Puutarha toimii jo neljättä vuotta. Hyötyviljelylaatikoihin yhdessä istutetut yrtit ja salaatit ovat kaikkien ihailtavana. Kukkalaatikkojen lempikukat ilahduttavat niin asukkaita kuin vierailijoitakin. Ensimmäisenä toimintavuonna toivekasvina istutettu kirsikkapuukin voi hyvin. Lue lisää Etelä-Suomen Sanomista 5.7.2020 Haastattelussa Eeva, Olivier ja Jonna.

Osallistua saa omatoimisesti itselle sopivalla tavalla: kuopsuttamalla, kastelemalla, nyppimällä tai vaikka vaan ihastelemalla. Puutarhaan saa myös tulla jutustelemaan ja nauttimaan vihreästä keitaasta.

Sinä ikäihminen tai eläkeläinen- voit ottaa oman pussin mukaan ja napata salaattia leivän päälle yhteisestä puutarhasta.

 

 

 

 

 

 

Puutarha tuo iloa 🙂