Korvikekerho

TERVETULOA KORVIKEKERHOON!

Korvikekerhoa voi katsoa milloin vain itselle sopii. Varaa vartin verran aikaa per jakso, kerhon korvike on melko nopeasti nautittu. Tutut kerhotädit, liike on lääke, eläinvieraat ja mieluisat teemat ovat tässä  uusin ensin- järjestyksessä. Pyyhkäise alemmas, tai vieritä hiirellä päästäksesi vaikka jaksoon 1.   Tule mukaan!

Katso korvikekerhon jakso numero 8, Kalastus (Kesto 19:09)

Uusin jakso ilmestynyt 22.5. Kahdeksannessa jaksossa tutustutaan Hannuun. Hän vie meidät tapaamaan kalamies Patea sekä kotijumppaa tekevää Mattia. Lopuksi päästään myös kalareissulle mukaan.

Katso korvikekerhon jakso numero 7, Ruutuystävät (Kesto 15:34)

Seitsemännessä jaksossa tutustumme Ruutuystävät -hankkeeseen. Teemme myös aivojumppaa Marjukan, Hellevin ja Eevan kanssa sekä tutustumme Hevostoiminta Mintelin lampaisiin. Tule rohkeasti mukaan!

Katso korvikekerhon jakso numero 6, Huonekalujen tarinat (Kesto 13:07)

Kuudennessa jaksossa kuulemme Anjan ja Paavon Espanjasta löytämän tavaran tarinan. Käymme myös liikkumassa Hellevin ja Eevan kanssa ja tutustumme ihanaan Tahvo -siiliin.

Katso korvikekerhon jakso numero 5, Hannan lukutuokio (Kesto 15:18)

Katso korvikekerhon jakso numero 4, Kortteja ystäville

Katso korvikekerhon jakso numero 3, Terveellinen marjasmoothie

Katso korvikekerhon Ompeluseuran PääsiäisExtra: keväinen kangastipu

Katso korvikekerhon jakso numero 2, Lauran musiikkiterveiset

 

Katso korvikekerhon jakso numero 1, Tervetuloa kerhoon! Kevätistutukset

(Kesto 13:49)

Kiitämme upeita yhteistyökumppaneitailman teitä Korvikekerhon teko ei olisi onnistunut: MariMari-Putiikki, Parturi-kampaamo Fiorente/Susanna Virtanen, Lahden kaupungin nuorisopalveluiden Mediapaja, kukkakauppa Neilikka, yhteisömuusikko Laura Kaartinen, joogaohjaaja Eeva Ratalahti sekä kuvittaja Radek Karkulowski.

Kiitos myös vaihtuville eläinvieraillemme, ja heidän ihmisilleen. Unohtamatta vaihtuvia sisällöntuottajia kuten ompeluseuramme naiset, vapaaehtoiset ja kerholaiset. Jokaisen jakson lopputeksteissä kiitämme mukana olleita.

Korvikkeella mennään, kunnes aika on toinen!