Korvikekerho

TERVETULOA KORVIKEKERHOON! Tämä verkkokerho on nyt yksi osa toimintaamme! 

Katsominen on maksutonta. Kuin myös kerho -ja vapaa-ajan toimintamme. Seuraa ilmoittelua ja tätä verkkosivua.  Tule mukaan!

Katso ja laula mukana:  Maakuntalauluja Korvikekerholaisille (Kesto  26:04)

Maakuntalaulut -yhteislaulutuokio julkaistu 17.6.2020.  Yhdistyksemme vapaaehtoinen Hanna kuljettaa meidät pianisti Riitan kanssa eri puolille Suomea laulujen myötä. Muistatko sinä Hämeen maakuntalaulun entä kuinka menee Karjalan maakuntalaulu? Mitä muita maakuntalauluja olikaan? Lauletaan yhdessä etänä.

Katso Korvikekerho, jakso 11. Terveiset ennen kesätaukoa (Kesto  19:51)

Jakso julkaistu 11.6.2020. Tässä jaksossa käymme Eiran, Eijan, Marja-Liisan ja Irjan kanssa jumppaamassa Hirsimetsäntien puutarhassa, kuulemme yhteisömuusikko Marian musiikkitervehdyksen ja tutustumme Mintelin tilan hevosiin ja poneihin. Lopuksi vapaaehtoisemme Hanna lukee meille Esko Keräsen pakinan.

Katso Korvikekerho, jakso 10, Terveiset Laaksokadun pihalta (Kesto 18:06)

Otamme kuvapuheluyhteyden Räpätteihin ja tutustumme Digikinkereihin. Tapaamme viime jaksosta tutut Jonen ja Masan liikunnan parissa ja tutustumme lopuksi suloiseen marsukaksikkoon.

Katso ja laula mukana:  Yhteislauluja Korvikekerholaisille (Kesto  25:23)

Tervetuloa korvikekerholaisten yhteislaulutilaisuuteen! Nyt voi yhteiseen laulutuokioon osallistua kotoa käsin. Yhdistyksemme vapaaehtoinen, Hanna kuljettaa meidät pianisti Riitan kanssa kesäisiin tunnelmiin toivelaulujen myötä. Laulut ovat kaupunginosakerholaisten toivekappaleita, muun muassa Mirja Mukkulasta on toivonut Anttilan keväthuumausta ja Matti Asemantausta Niittykukkia -nimistä valssia.

Katso Korvikekerho, jakso 9, Lähiluonto (Kesto 17:57)

Yhdeksännessä jaksossa käymme Hannun kanssa tutustumassa luolastoihin ja kuulemme Matilta lähiluonnon eläimistä. Liike on lääke -osiossa tapaamme Masan ja Jonen Tapanilan hiihtomajan maastossa, jossa he opastavat meille sauvajumppaliikkeitä.

Katso korvikekerhon jakso numero 8, Kalastus (Kesto 19:09)

Kahdeksannessa jaksossa tutustutaan Hannuun. Hän vie meidät tapaamaan kalamies Patea sekä kotijumppaa tekevää Mattia. Lopuksi päästään myös kalareissulle mukaan.

Katso korvikekerhon jakso numero 7, Ruutuystävät (Kesto 15:34)

Seitsemännessä jaksossa tutustumme Ruutuystävät -hankkeeseen. Teemme myös aivojumppaa Marjukan, Hellevin ja Eevan kanssa sekä tutustumme Hevostoiminta Mintelin lampaisiin. Tule rohkeasti mukaan!

Katso korvikekerhon jakso numero 6, Huonekalujen tarinat (Kesto 13:07)

Kuudennessa jaksossa kuulemme Anjan ja Paavon Espanjasta löytämän tavaran tarinan. Käymme myös liikkumassa Hellevin ja Eevan kanssa ja tutustumme ihanaan Tahvo -siiliin.

Katso korvikekerhon jakso numero 5, Hannan lukutuokio (Kesto 15:18)

Katso korvikekerhon jakso numero 4, Kortteja ystäville (Kesto 12:12)

Katso korvikekerhon jakso numero 3, Terveellinen marjasmoothie (Kesto 11:29)

Katso korvikekerhon Ompeluseuran PääsiäisExtra: keväinen kangastipu (Kesto 5:58)

Katso korvikekerhon jakso numero 2, Lauran musiikkiterveiset (Kesto 12:00)

 

Katso korvikekerhon jakso numero 1, Tervetuloa kerhoon! Kevätistutukset (Kesto 13:49)

Ensimmäinen jakso on julkaistu 1.4.2020. Poikkeusaikana uutta ilmestyi viikottain. Korvikekerho toimii myös sarjana- katso vaikka sateisina tai trooppisina päivinä.

Jaksojen kesto 15–30 minuuttia.  Vaihtuvia teemoja kuten kalastus, lähiluonto ja digitaidot. Lahden kerhoista tutut kerhotädit, liike on lääke, eläinvieraat ja muut mieluisat teemat ovat tässä  uusin ensin- järjestyksessä.

Kiitämme kaikkia mukana olleitailman teitä Korvikekerhon teko ei olisi onnistunut!

Lahden kaupungin nuorisopalveluiden Mediapaja,  yhteisömuusikko Laura Kaartinen, joogaohjaaja Eeva Ratalahti sekä kuvittaja Radek Karkulowski ovat mukana joka jaksossa.

Kiitos vaihtuville eläinvieraillemme ja heidän ihmisilleen. Unohtamatta vaihtuvia sisällöntuottajia kuten ompeluseuramme naiset, vapaaehtoisemme ja kerholaisemme. Kiitos eläkeläisille jotka esiintyvät korvikekerhossa. Kiitos musiikkia tehneille. Kiitos työyhteisöllemme.  Jokaisen jakson lopputeksteissä kiitämme erikseen kyseisessä jaksossa mukana olleita. Mukana olleiden nimilista on pitkä. Olemme kiitollisia jokaisen panoksesta, yhdessä onnistumme!

Yhteistyökumppanit on tärkeä mainita erikseen:

Suuret kiitokset Hanna Viitanen ja Riitta Parviainen yhteislaulutilaisuuksista. Kerhotätien asut MariMari -Putiikki (Vaatteet jaksoissa 1-7 ja 10-11) yhteisömuusikko Maria Mikkola (Jakso 11) Kiitämme hankeyhteistyöstä Avainsäätiön Ruutuystävät -hanketta (jakso 7, 10) ja Lahden Digitaito-projektia (jakso 10)Vierailevana juontajana on toiminut Hannu Sundelin (jaksot 8-9). Hevostoiminta Minteli (jaksot 7,11) Parturi-kampaamo Fiorente/Susanna Virtanen (jaksot 1-3),  kukkakauppa Neilikka (jaksot 1-3)  

Me kerhotädit, eli Jonna ja Helmi työskentelemme Lahden Lähimmäispalvelulla kerho- ja vapaa-ajan toiminnassa.

-Korvikkeella mennään, kunnes aika on toinen!